TU-VAL d.o.o., Ljubljanska 84, 1230 Domžale, DOSTAVA: Breznikova 26, 1230 Domžale Tel: +386 1 721 21 23 , Telefaks: +386 1 721 27 46

SIQ

Новости

Sejem MOS 2010 08.09. - 15.09.

Domžale, 20.09.2010

TU-VAL na sejmu Podjetje Tu-val d.o.o se Vam zahvaljuje za obisk na sejmu 43. MOS .

Hvala, da ste pripomogli k izredno pozitivnemu sejmu, kjer ste lahko spoznali najnovejše rešitve na področju kovičenja, avtomatizacije in varjenja.

Upamo, da bomo tudi v prihodnje uspešno sodelovali in skupaj reševali izzive naših kupcev.


Obvestilo kupcem blaga manjših vrednosti

Domžale, 02.09.2010

Sporočamo Vam, da bomo od 01.09.2010 naprej vsem občasnim kupcem, ki pri nas nabavljajo blago v vrednosti do 60,00 evrov brez DDV zaračunavali 15,00 evrov obdelovalnih stroškov, v kupčevo breme gredo tudi stroški poštnine, blago pa bomo pošiljali po povzetju.

Za ta ukrep smo se odločili zaradi velikega števila naročil malih vrednosti. Vsi partnerji ste seveda dobrodošli v našem podjetju, vseeno pa morate razumeti, da zaradi prepakiranja minimalnih prodajnih pakiranj, stroškov embalaže, stroškov administracije računov ter stroškov kasnejših izterjav za manjše zneske velikoprodajne marže več ne pokrivajo vloženega dela.

Zahvaljujemo se za razumevanje.

Lep pozdrav!

TU-VAL d.o.o.

Prodajna ekipa


Sejem Varjenje in rezanje, Terotech - vzdržavanje Celje

Domžale, 31.05.2010

TU-VAL prejema nagrado Podjetje Tu-val d.o.o je tudi na sejemu Varjenje in rezanje ter Terotech - vzdrževanje prejelo nagrado za posebne dosežke, ki samo potrjujejo ustrezno usmerjenost podjetja k ponudbi najustreznejših rešitev s področij slepih kovic; slepih matic, industrijske pnevmatike, avtomatizacije in seveda varjenja in rezanja za naše partnerje.

Hkrati se Vam ob priložnosti zahvaljujemo za Vaš obisk na stojnici in zanimanje za našo ponudbo.


Akcija - komplet propanske opreme za krovce in kleparje

Domžale, 01.03.2010

Oprema za propansko varjenje V mesecu marcu smo za Vas pripravili izredno ugodno ponudbo kvalitetne opreme za propansko avtogeno varjenje.

AKCIJA - PROPANSKA OPREMA

Za ogled ostale ponudbe s področja avtogenega oz. plamenskega in propanskega varjenja si oglejte naše internet strani oddelek:

Avtogeno in propansko varjenje.

Akcija velja do konca meseca marca oz. do razprodaje zalog.


SREČNO V LETU 2010

Domžale, 23.12.2009

partnerji Ekipa TU-VALa skupaj s svojimi partnerji:

Titgemeyer GmbH

Parker Hannifin

Legris

Rectus

Kayser Werk Gmbh

Air Liquide

Cemont

Coax Mueller

Vam želi srečno in uspešno leto 2010!


NAGRADA MESTNE OBČINE CELJE

Domžale, 22.09.2009

Sodelavec TU-VALa prejema nagrado mestne občine Celje V okviru predstavitve naših proizvodov na MOS 2009, je podjetje TU-VAL d.o.o. prejelo nagrado za proizvodnjo in uspešno trženje pnevmatskega cilindra brez batnice. Odlikujejo ga izredana energetska varčnost v primerjavi s konkurenčnimi proizvodi in je zato še posebej uporaben za konstrukcijo industrijskih vozil - vlakih, avtobusih in tovornjakih. Uspešno se uporablja že praktično na vseh celinah - Koreja, Indija, Mehika, Europa, JAR, ZDA... Cilinder je dobavljiv v želeni dolžini do 7m praktično naslednjih dan od naročila.


Mednarodni obrtni sejem MOS 2009 Celje

Domžale, 20.09.2009

TU-VAL na mednarodnem obrtnem sejmu MOS 2009 Celje Tudi v letu 2009 smo predstavili novosti iz našega programa na sejmu MOS v Celju in tako našim parnterjem ponudili možnost, da kvaliteto nekaterih proizvodov (orodja za kovičenje kovic, varilne aparate, cilinder brez batnice) iz našega prodajnega programa tudi sami preizkusijo.

S tem smo se še dodatno približali našim partnerjem. Tokratno udeležbno na sejmu ocenjujemo kot zelo uspešno.


Akcija - komplet varilne opreme

Domžale, 10.07.2009

varilne garniture Ob visokem jubileju našega partnerja KAYSER-Werk, ki praznuje 80 let svoje tradicije smo pripravili izredno akcijo kompletne opreme za avtogeno oz. plamensko varjenje.

AKCIJA - VARILNA GARNITURA

Za ogled ostale ponudbe s področja avtogenega oz. plamenskega in propanskega varjenja si oglejte naše internet strani oddelek:

Avtogeno in propansko varjenje.


Pnevmatska orodja za kovičenje

Domžale, 03.02.2009

orodja slepe koviceProfesionalna pnevmatska in ročna orodja za kovičenje.

 • Kovičenje slepih kovic
 • RL10 vsi materiali do 4,0; aluminij do 5,0. Izredno lahka!

  RL20A vsi materiali do 5,0. Odlikuje jih izjemna varčnost.

  RL40 vsi materiali do 6,4.

  RL60 vsi materiali do 6,4.

 • Kovičenje slepih matic
 • RL50 matice do M10; Al do M12; Tibolt do M8

  RL100 vsi materiali od M6-M16!


MATKO in KOVKO

Domžale, 20.11.2008

Kovko V skladu z našo predanostjo slovenskemu trgu ponuditi najnovejše rešitve na področju slepega kovičenja Vam predstavljamo novost - nastavki za baterijske vrtavke - Kovko in Matko.

Nastavki so izredno praktični, saj jih lahko nosimo skupaj z ostalim orodjem, za delovnaje pa potrebujejo baterijsko vrtavko, ki jo na terenu ponavadi že imamo s sabo. Tako odlično zamenjujejo ročne kovične klešče.


Zagon proizvodnje brezbatničnih cilindrov

Domžale, 01.11.2008

Brezbatnicni cilinder V sodelovanju s Parker Hannifin KV Division smo zagnali montažno linijo za brezbatnične cilindre.

Cilindri narejeni v Tu-valu se bodo dobavljali celotnemu evropskemu trgu.

Brezbatnični cilinder je energetsko najučinkovitejši na trgu, saj je izguba stisnjenega zraka nekajkrat manjša kot pri konkurenčnih proizvodih. Dobavljivost naslednji dan.


Uspešna predstavitev na sejmu MOS 2008

Domžale, 27.09.2008

Sejem MOSPodjetje Tuval d.o.o. se je še enkrat več zelo uspešno predstavilo na sejmu MOS in dokazalo, da je zaupanja vreden partner.

Na sejmu smo prikazali vse novosti, ki smo jih pripravili skupaj z našimi dobavitelji. Predvsem se trudimo v smeri vse večje avtomatizacije naprav za kovičenje slepih kovic in slepih matic, CNC strojev za pritrjevanje privarilnih vijakov in avtomatizacije pri varjenju.

Hvala vsem partnerjem za obisk na sejmu in za izkazano podporo in še boljše sodelovanje v prihodnosti.