TU-VAL d.o.o., Ljubljanska 84, 1230 Domžale, DOSTAVA: Breznikova 26, 1230 Domžale Tel: +386 1 721 21 23 , Telefaks: +386 1 721 27 46

SIQ

Prosta delovna mesta

V Tuval d.o.o. smo vseskozi zainteresirani za sodelovanje z ambicioznimi kadri, ki so sposobni za delo v skupini, hkrati pa prevzemajo individualno odgovornost za uspeh in neuspeh.

Če Vam ustreza profil našega podjetja in se v njem vidite, nam pošljite Vaš življenjepis z opisom, kje v podjetju bi lahko delali in kaj bi podjetju doprinesli in gotovo Vam bomo na Vašo prošnjo ustrezno odgovorili.


Trenutno razpisana prosta delovna mesta:

1. Komercialist, vodja programa pritrdilne tehnike. Zaželene izkušnje s področja trženja in prodaje slepih kovic, matic, DIN vijakov... Vozniški izpit B katergorije, osnovno delo z računalnikom, znanje najmanj enega tujega jezika - angleščine. V primeru zainteresiranosti pošljite prošnjo skupaj z življenjepisom.

2. Komercialist, vodja programa industrijske pnevmatike. Zaželene izkušnje s področja trženja in prodaje komponent industrijske pnevmatike oz. projektiranja sistemov avtomatizacije oz. pnevmatskih razvodov... Vozniški izpit B katergorije, osnovno delo z računalnikom, znanje najmanj enega tujega jezika - angleščine. V primeru zainteresiranosti pošljite prošnjo skupaj z življenjepisom.

3. Strojni tehnik - skladiščenje ter montaža pnevmatskih komponent. Zahtevana natančnost, samostojnost in vestnost pri delu. Delovno mesto je na Dolenjskem - Mačji Dol pri Šentlovrencu.