TU-VAL d.o.o., Ljubljanska 84, 1230 Domžale, DOSTAVA: Breznikova 26, 1230 Domžale Tel: +386 1 721 21 23 , Telefaks: +386 1 721 27 46

SIQ

Sodelovanje z dobavitelji

Podjetje Tu-val d.o.o. v svoj poslovni proces vključuje številne dobavitelje iz Slovenije in tujine. Razvijamo partnerski odnos predvsem s kvalitetnimi podjetji iz kovinsko-predelovalne panoge, glede na potrebe posameznih projektov pa tudi iz panog kot je predelava plastičnih mas, specialna strojegradnja in podobno.

Trenutno se pojavljajo potrebe po sodelovanju na naslednjih področjih:


Razvoj novih proizvodov:


Z našo skupino inženirjev razvijamo številne proizvode predvem s področja fluidike - komponente industrijske pnevmatike, hidravlike in fludinih nadzornih sistemov . Ob tem smo vsekakor zainteresirani za prenos znanj in tehnologij v obliki prožnega povezovanja med podjetji in posamezniki.

Dobava materiala:


Različne vrste barvnih in nebarvnih kovin. V zadnjem času se je pojavila potreba po materialih kot so NES833 (medenina izdelana za potrebe britanske mornarice), aluminij 2014A v palicah različnih velikosti. Povprašujemo tudi po palicah AlCu4Mg1.

Iščemo ugodnega dobavitelja palic AlMgSi1 40*40mm.

Izdelava aluminijastih profilov po načrtih - gre za profile za pnevmatske cilindre in je zahteva po tolerancah osrednje odprtine precej visoka.

Palice različnih dimenzij iz plastičnih mas npr. PEEK 1000; Acetal...


Dobava izdelkov, ki jih uporabljamo pri montaži izdelkov:


Struženi in rezkani deli po načrtih iz medenine, nerjavnega jekla, aluminija, plastike. Gre za izdelke manjših dimenzij (za strojno industrijo, pnevmatske komponente). Dobavitelj mora izpolnjevati zahteve po ustrezni kakovosti, ki jo tudi preverjamo in ocenjujemo po ISO standardu. Predpogoj je tudi ustrezno hitro pripravljanje ponudb, kratki dobavni roki, ki se jih dobavitelj tudi striktno drži.

Plastični deli po načrtih iz različnih plastičnih mas. Gre za izdelke manjših dimenzij (za strojno industrijo, pnevmatske komponente). Dobavitelj mora izpolnjevati zahteve po ustrezni kakovosti, ki jo tudi preverjamo in ocenjujemo po ISO standardu

Vijačni material - za potrebe podjetja in uporabe dodatnih kapacitet iščemo proizvajalce vijačnega materiala in vijakov po DIN (velike serije) in tudi po naših načrtih (manjše serije)

Predelovanje kovine po načrtih. Ponujamo sodelovanje slovenskim podjetjem z različnimi strojnimi kapacitetami, npr. laserski razrez, krivljenje pločevine, vtiskovanje matic in podobno. Zaželeno je, da lahko podjetje ponudi celotno paleto obdelave in lahko naročimo samo končni proizvod.

Kovanje in litje. Potrebujemo dobavitelje, ki lahko kujejo aluminijaste dele po načrtih. Prav tako se pojavljajo potrebe po litju ZAMAKa, aluminija, nerjavnega jekla, jekla... Prosim pošljite Vašo ponudbo

Površinska zaščita, graviranje, sitotisk. Pri naših izdelki se pojavljajo potrebe po obdelavi različnih materialov na različne načine - potrebujemo zanesljive dobavitelje za eloksiranje aluminija (naravno, črno, trdo, črno in trdo...), kromatiranje aluminija, prašno lakiranje, klasično lakiranje, nikljanje, kemično nikljanje, brušenje, obdelava v bobnu, poliranje, graviranje napisov, sitotisk na kovinske dele... Prosim pošljite Vašo ponudbo, da jo vnesemo v našo bazo dobaviteljev.

Dobava orodij. Za našo in za kooperantsko proizvodnjo se vseskozi pojavljajo potrebe po dobavi orodja - za izdelavo plastičnih izdelkov, stročnice za struženje, orodja za rezkanje, navojni svedri itd. Določene zahteve so precej specialne in niso dobavljive povsod v relativno kratkem času (npr. colski navojni svedri) - pošljite ponudbo, da Vas vnesemo v bazo podatkov.