TU-VAL d.o.o., Ljubljanska 84, 1230 Domžale, DOSTAVA: Breznikova 26, 1230 Domžale Tel: +386 1 721 21 23 , Telefaks: +386 1 721 27 46

SIQ

Prosta delovna mesta - iščem delo

Pridružite se najboljšim. V Tuval d.o.o. smo vseskozi zainteresirani za sodelovanje z ambicioznimi sodelavci, ki so sposobni za delo v skupini, hkrati prevzemajo individualno odgovornost za uspeh in neuspeh, se hitro učijo, motivirajo sebe in sodelavce okoli sebe, so učinkoviti, prilagodljivi za potrebe podjetja, znajo reševati probleme, si graditi svojo mrežo poznanstev in jo uporabljajo, so pošteni in odkriti ter hodijo na delo, ker si to želijo.

Nudimo odlične delovne pogoje zaradi česar smo dobili naziv najboljši slovenski zaposlovalec v konkurenci malih podjetij v letu 2015, zanimiv program tehnološko naprednih artiklov, sodelovanje z velikimi svetovnimi multinacionalkami in odlično ekipo. Naši sodelavci imajo veliko mero avtonomijo in morajo prevzeti odgovornost za svoje rezultate, za katere so tudi ustrezno nagrajeni.

Če Vam ustreza profil našega podjetja in se v njem vidite, nam pošljite Vaš življenjepis z opisom, kje v podjetju bi lahko delali in kaj bi podjetju doprinesli in gotovo Vam bomo na Vašo prošnjo ustrezno odgovorili.


Trenutno razpisana prosta delovna mesta / možnosti za zaposlitev, obvezna praksa / pripravništvo / delovna praksa ter štipendije in študentsko delo:

1. Delovno mesto - Monter pnevmatskih elementov - PE Mačji Dol, Dolenjska. Zaradi povečanega obsega dela zaposlujemo več sestavljalcev. Zaželena izobrazba strojni tehnik. Osnovno računalniško znanje - uporaba emaila, excela, programa za vodenje materialnega knjigovodstva. Zaželeno znanje vsaj enega tujega jezika - angleščine ali nemščine. V primeru zanimanja pošljite življenjepis na naš email in vas bomo kontaktirali.

2. Skladiščnik PE Mačji Dol, Dolenjska Zaradi povečanega obsega dela zaposlujemo skladiščnika. Potrebno poznavanje angleškega jezika. Če želite biti del uspešne ekipe pošljite svoj življenjepis na naš email in se bomo dogovorili za sestanek.

3. Delovno mesto - strojni tehnik / inženir - PE Mačji Dol, Dolenjska Zaradi nakupa novih strojev potrebujemo več usposobljenih sodelavcev za delo na 3D koordinatnem merilnem stroju, v merilnici, stroju za lasersko graviranje, testnem laboratoriju... Potrebno poznavanje angleškega jezika. Če želite biti del uspešne ekipe pošljite svoj življenjepis na naš email in se bomo dogovorili za sestanek.

4. Delovno mesto - CNC programer/nastavljalec - PE Mačji Dol, Dolenjska Za projekt proizvodnje specialnih pnevmatskih cilindrov za znane kupce in za proizvodnjo prototipov s področja pnevmatike/hidravlike zaposljujemo CNC programerja. Potrebno poznavanje angleških in nemških tehničnih risb. Če želite biti del uspešne ekipe pošljite svoj življenjepis na naš email in se bomo dogovorili za sestanek.

5. Delovno mesto - CNC operater - PE Mačji Dol, Dolenjska Za projekt proizvodnje specialnih pnevmatskih cilindrov za znane kupce in za proizvodnjo prototipov s področja pnevmatike/hidravlike zaposljujemo več CNC operaterjev. Potrebno poznavanje angleških in nemških tehničnih risb. Če želite biti del uspešne ekipe pošljite svoj življenjepis na naš email in se bomo dogovorili za sestanek.

6. Delovno mesto - Strojni inženir/tehnik - PE Mačji Dol, Dolenjska za vodenje kakovosti. Zaželene izkušnje z reševanjem reklamacij, urejanje projektne dokumentacije, poznavanje ISO kakovosti - diagrami poteka, kontrolni načrti, korektivni ukrepi v proizvodnji, FMEA. Potrebno znanje angleščine in nemščine. Če želite biti del uspešne ekipe pošljite svoj življenjepis na naš email in se bomo dogovorili za sestanek.

7. Delovno mesto - Komercialist za pritrdilno tehniko. Zaželene izkušnje s področja trženja in prodaje slepih kovic, matic, DIN vijakov... Vozniški izpit B katergorije, osnovno delo z računalnikom, znanje najmanj enega tujega jezika - angleščine. V primeru zainteresiranosti pošljite prošnjo skupaj z življenjepisom.

8. Delovno mesto - Komercialist za prodajo industrijske pnevmatike. Zaželene izkušnje s področja razvoja, trženja in prodaje kompresorjev, sušilcev zraka, razvoda in inštalacij za stisnjen zrak ter pnevmatkih orodij. Zaželeno tudi poznavanje komponent industrijske pnevmatike oz. projektiranja sistemov avtomatizacije oz. pnevmatskih razvodov ter merilnih inštrumentov za tlak in temperaturo. Vozniški izpit B katergorije, osnovno delo z računalnikom, znanje najmanj enega tujega jezika - angleščine. V primeru zainteresiranosti pošljite prošnjo skupaj z življenjepisom.

Delovna/obvezna praksa - Monter pnevmatskih elementov - PE Mačji Dol, Dolenjska. Zaželeno izobraževanje strojni tehnik. V primeru zanimanja za obvezno pripravništvo pošljite življenjepis/prijavo na naš email in vas bomo kontaktirali.

Delovna/obvezna praksa - CNC operater - PE Mačji Dol, Dolenjska. Zaželeno izobraževanje strojni tehnik. V primeru zanimanja za obvezno pripravništvo pošljite življenjepis/prijavo na naš email in vas bomo kontaktirali.

Delovna/obvezna praksa - Skladiščnik, Domžale. Zaželeno izobraževanje strojni tehnik. V primeru zanimanja za obvezno pripravništvo pošljite življenjepis/prijavo na naš email in vas bomo kontaktirali.

Študentsko delo - Monter pnevmatskih elementov - 1. PE Mačji Dol, Dolenjska / 2. skladiščnik, Domžale / 3. CNC operater PE Mačji Dol Zaželeno izobraževanje strojni tehnik (ni nujno). V primeru zanimanja za obvezno pripravništvo pošljite življenjepis/prijavo na naš email in vas bomo kontaktirali.

Štipendije - Strojni inženir/tehnik Razpis za štipendije tehničnih poklicev (npr. strojni inženir/mehatronik). V primeru zanimanja pošljite življenjepis/prijavo na naš email in vas bomo kontaktirali.