Prosta delovna mesta - iščem delo

Pridružite se najboljšim. V Tuval d.o.o. smo vseskozi zainteresirani za sodelovanje z ambicioznimi sodelavci, ki so sposobni za delo v skupini, hkrati prevzemajo individualno odgovornost za uspeh in neuspeh, se hitro učijo, motivirajo sebe in sodelavce okoli sebe, so učinkoviti, prilagodljivi za potrebe podjetja, znajo reševati probleme, si graditi svojo mrežo poznanstev in jo uporabljajo, so pošteni in odkriti ter hodijo na delo, ker si to želijo.

Nudimo odlične delovne pogoje zaradi česar smo dobili naziv najboljši slovenski zaposlovalec v konkurenci malih podjetij v letu 2015, zanimiv program tehnološko naprednih artiklov, sodelovanje z velikimi svetovnimi multinacionalkami in odlično ekipo. Naši sodelavci imajo veliko mero avtonomijo in morajo prevzeti odgovornost za svoje rezultate, za katere so tudi ustrezno nagrajeni.

Če Vam ustreza profil našega podjetja in se v njem vidite, nam pošljite Vaš življenjepis z opisom, kje v podjetju bi lahko delali in kaj bi podjetju doprinesli in gotovo Vam bomo na Vašo prošnjo ustrezno odgovorili.

Svoj interes za zaposlitev v našem podjetju s CV in dokazili posredujte na tu-val@siol.net, nakar vas bomo kontaktirali.

Trenutno razpisana prosta delovna mesta / možnosti za zaposlitev, obvezna praksa / pripravništvo / delovna praksa ter štipendije in študentsko delo:

1. 
V našo ekipo vabimo več kandidatov, za zasedbo delovnega mesta Skladiščnik – Kontrolor kvalitete

Naloge in odgovornosti:

 • sprejemanje, izdaja, naklad in razklad blaga ter kontrola le-tega,
 • priprava in sortiranja blaga po dobavnicah,
 • kontrola prevoznih dokumentov in vodenje dokumentacije skladiščnega poslovanja,
 • skrb za viličar in dodeljeno orodje,
 • skrb za red in čistočo v skladišču,
 • vizualni pregled blaga
 • delo na gravirnem stroju
 • servisiranje oz. menjava tesnil na hidravlično-pnevmatskih ročnih orodjih in reducirnih ventilih

Naša pričakovanja:

 • natančnost in visoko odgovornost do dela,
 • hitrost in odzivnost pri opravljanju dela, redoljubnost, fleksibilnost,
 • sposobnost teamskega dela,
 • poznavanje programa Vasca je prednost
 • veselje do tehnike / strojništva in tehničnega blaga

Kaj vam ponujamo:

 • redno delovno razmerje za nedoločen čas
 • zaposlitev za polni delovni čas 40 ur na teden, od ponedeljka do petka,
 • maksimalen dodatek za prehrano
 • maksimalno povračilo stroškov prevoza na delo in z dela,
 • regres za letni dopust
 • božičnico oz. plačilo za poslovno uspešnost glede na rezultate
 • letni bonus oz. nagrado za individualno uspešnost glede na rezultate
 • vključitev v prostovoljno dodatno pokojninsko varčevanje, ki ga financira delodajalec

Ostale ugodnosti: nadpovprečno število dni letnega dopusta, možnost kompenzacije nadurnega dela s prostim časom, sodobno opremljeni poslovni prostori, parkirna mesta za zaposlene, brezplačna uporaba fitnesa, sveže sadje, kava, čaji, voda, sokovi in prigrizki, občasni Team Buildingi, interna izobraževanja in prenos znanja med zaposlenimi.

2. Delovno mesto - Notranji komercialist - nabava, prodaja, administracija
Tu-val zaposluje sodelavca/sodelavko na delovnem mestu notranjega komercialista, ki vključuje naloge s področja nabave in prodaje: administracijo naročil, organiziranje prevozov, dogovarjanje s dobavitelji, proizvodnjo in kupci glede dobavnih rokov, upravljanje z zalogami, administracija reklamacij. Izobrazba: ekonomske ali tehnične smeri; diplomirani ekonomist, diplomirani upravni delavec, diplomirani računovodja, diplomirani ekonomist. Delovne izkušnje: vsaj 3 leta, poznavanje programa VASCO je prednost, angleški jezik aktivno, drugi jezik zaželen.
Okvirni opis del:
- iskanje ponudb
- obdelava naročil (vnos naročil kupcev, vnos naročil dobaviteljem, vnos prevzemov, izdaja dobavnic in računov, organiziranje prevozov
- upravljanje z zalogami
- statistično poročanje, Intrastat, izjave o poreklu blaga, blagajniško poslovanje, bonitete zaposlenih
- Drugo: Pripravljenost na izobraževanje in pridobitev veščin, ki bi manjkale iz opisa del, natančnost, strpnost
V primeru zanimanja pošljite življenjepis na naš email in vas bomo kontaktirali.

3. Delovno mesto - Vodja/Inženir kvalitete in metrologije
Tu-val zaposluje sodelavca/sodelavko na delovnem mestu Inženir kvalitete in metrologije, ki vključuje naloge s področja kvalitete in metrologije: upravljanje sistema kakovosti ISO 9001, izvajanje PPAP protokolov, reševanje reklamacij po sistemu 8D, izpolnjevanje merilnih protokolov z uporabo meril, CMM, profil-projektorja, skrb za kalibrirano orodja. Izobrazba: Tehnična smer; diplomirani strojnik, diplomirani inženir, strojni tehnik. Delovne izkušnje: vsaj 3 leta, poznavanje programa TOUCH DMIS je prednost, angleški jezik aktivno, drugi jezik zaželen.
Okvirni opis del:
- izvajanje meritev in izdelava merilnih protokolov
- vodenje reklamacij in njihovo reševanje na podlagi 8D
- vzdrževanje in skrb za merlino opremo
- opravljanje notranjih presoj po sistemo ISO 9001, zahtevah kupcev
- izvajanje presoj pri dobaviteljih
- Drugo: Pripravljenost na izobraževanje in pridobitev veščin, ki bi manjkale iz opisa del, natančnost, strpnost
V primeru zanimanja pošljite življenjepis na naš email in vas bomo kontaktirali.

4. Delovno mesto - Monter pnevmatskih elementov - PE Mačji Dol, Dolenjska. 
Zaradi povečanega obsega dela zaposlujemo več sestavljalcev. Zaželena izobrazba strojni tehnik. Osnovno računalniško znanje - uporaba emaila, excela, programa za vodenje materialnega knjigovodstva. Zaželeno znanje vsaj enega tujega jezika - angleščine ali nemščine. V primeru zanimanja pošljite življenjepis na naš email in vas bomo kontaktirali.

5. Delovno mesto - strojni tehnik / inženir - PE Mačji Dol, Dolenjska 
Zaradi nakupa novih strojev potrebujemo več usposobljenih sodelavcev za delo na 3D koordinatnem merilnem stroju, v merilnici, stroju za lasersko graviranje, testnem laboratoriju... Potrebno poznavanje angleškega jezika. Če želite biti del uspešne ekipe pošljite svoj življenjepis na naš email in se bomo dogovorili za sestanek.

6. Delovno mesto - CNC tehnolog/programer/nastavljalec - PE Mačji Dol, Dolenjska 
Za projekt proizvodnje specialnih pnevmatskih cilindrov za znane kupce in za proizvodnjo prototipov s področja pnevmatike/hidravlike zaposljujemo CNC programerja. Potrebno poznavanje angleških in nemških tehničnih risb. Če želite biti del uspešne ekipe pošljite svoj življenjepis na naš email in se bomo dogovorili za sestanek.

7. Delovno mesto - CNC operater - PE Mačji Dol, Dolenjska 
Za projekt proizvodnje specialnih pnevmatskih cilindrov za znane kupce in za proizvodnjo prototipov s področja pnevmatike/hidravlike zaposljujemo več CNC operaterjev. Potrebno poznavanje angleških in nemških tehničnih risb. Če želite biti del uspešne ekipe pošljite svoj življenjepis na naš email in se bomo dogovorili za sestanek.

8. Delovno mesto - Strojni inženir/tehnik - PE Mačji Dol, Dolenjska za vodenje kakovosti.
Zaželene izkušnje z reševanjem reklamacij, urejanje projektne dokumentacije, poznavanje ISO kakovosti - diagrami poteka, kontrolni načrti, korektivni ukrepi v proizvodnji, FMEA. Potrebno znanje angleščine in nemščine. Če želite biti del uspešne ekipe pošljite svoj življenjepis na naš email in se bomo dogovorili za sestanek.

9. Delovno mesto - Komercialist za pritrdilno tehniko. 
Zaželene izkušnje s področja trženja in prodaje slepih kovic, matic, DIN vijakov... Vozniški izpit B katergorije, osnovno delo z računalnikom, znanje najmanj enega tujega jezika - angleščine. V primeru zainteresiranosti pošljite prošnjo skupaj z življenjepisom.

10. Delovno mesto - Komercialist za prodajo industrijske pnevmatike. 
Zaželene izkušnje s področja razvoja, trženja in prodaje kompresorjev, sušilcev zraka, razvoda in inštalacij za stisnjen zrak ter pnevmatkih orodij. Zaželeno tudi poznavanje komponent industrijske pnevmatike oz. projektiranja sistemov avtomatizacije oz. pnevmatskih razvodov ter merilnih inštrumentov za tlak in temperaturo. Vozniški izpit B katergorije, osnovno delo z računalnikom, znanje najmanj enega tujega jezika - angleščine. V primeru zainteresiranosti pošljite prošnjo skupaj z življenjepisom.

Delovna/obvezna praksa/študentsko delo - Monter pnevmatskih elementov - PE Mačji Dol, Dolenjska. 
Zaželeno izobraževanje strojni tehnik. V primeru zanimanja za obvezno pripravništvo pošljite življenjepis/prijavo na naš email in vas bomo kontaktirali.

Delovna/obvezna praksa/študentsko delo - CNC operater - PE Mačji Dol, Dolenjska. 
Zaželeno izobraževanje strojni tehnik. V primeru zanimanja za obvezno pripravništvo pošljite življenjepis/prijavo na naš email in vas bomo kontaktirali.

Delovna/obvezna praksa - Skladiščnik, PE Mačji Dol. 
Zaželeno izobraževanje strojni tehnik. V primeru zanimanja za obvezno pripravništvo pošljite življenjepis/prijavo na naš email in vas bomo kontaktirali.

Študentsko delo - Monter pnevmatskih elementov - 1. PE Mačji Dol, Dolenjska / 2. CNC operater PE Mačji Dol 
Zaželeno izobraževanje strojni tehnik (ni nujno). V primeru zanimanja za obvezno pripravništvo pošljite življenjepis/prijavo na naš email in vas bomo kontaktirali.

Štipendije - Strojni inženir/tehnik 
Razpis za štipendije tehničnih poklicev (npr. strojni inženir/mehatronik). V primeru zanimanja pošljite življenjepis/prijavo na naš email in vas bomo kontaktirali.

Sodelujte z nami

K našemu uspehu poleg naših sodelavcev in kupcev največ prispeva tudi naša odlična partnerska mreža vrhunskih dobaviteljev tehničnih izdelkov za distribucijo, vhodnih materialov za proizvodnjo in izvajalcev različnih storitev. Poglejte tudi razdelek prostih delovnih mest in pa ponudbo za kapitalsko povezovanje pri prodaji podjetja.

Kontakt

Novosti in akcije

Finalisti Zlate niti 2023

Finalisti Zlate niti 2023

13.02.2024

Z veseljem sporočamo, da je bilo podjetje Tu-val izbrano med sedem finalistov najuglednejših in najuspešnejših zaposlovalcev v kategoriji malih podjetij. Čestitamo tudi drugim finalistom.

POGLEJ VEČ
Popust na spletni nakup

Popust na spletni nakup

24.01.2024

Ne pozabite na popust na spletni nakup plamenic in garnitur Kayser. Samo do 6.2.2024.

POGLEJ VEČ
Vesele praznike

Vesele praznike

15.12.2023

Kolektiv TU-VAL vam želi mirne božične praznike ter uspešno, zdravo in doživeto novo leto 2024. 

Tudi najboljši potrebujejo počitek, zato vas obveščamo, da smo od 22.12. do 02.01.2024 zaprti. Ponovno bomo z vami od 03.01.2024.

Veselimo se skupnih uspehov,
kolektiv podjetja TU-VAL d.o.o.

POGLEJ VEČ
Mednarodni industrijski sejem v Celju

Mednarodni industrijski sejem v Celju

13.04.2023

Vabimo vas, da nas obiščete na mednarodnem industrijskem sejmu v Celju, v času od 18. do 21. aprila 2023. Našli nas boste v dvorani L1 na razstavnem prostoru št. 38.

POGLEJ VEČ
InnoTrans 2022 - transport exhibition

InnoTrans 2022 - transport exhibition

21.09.2022

Visit us in InnoTrans 2022 in Berlin, Germany. We are looking forward to meet you in hall 23 stand 505.

POGLEJ VEČ
InnoTrans 2022 - sejem transportnih tehnologij

InnoTrans 2022 - sejem transportnih tehnologij

13.09.2022

Vabimo vas na sejem transportnih tehnologij, ki bo med 20 in 23 septembrom v Berlinu, Nemčija.
TU-VAL razstavlja v hali 23, razstavni prostor 505.

POGLEJ VEČ
Skladiščnik – Kontrolor kvalitete

Skladiščnik – Kontrolor kvalitete

10.08.2022

Pridruži se najboljše ekipi kot skladiščnik - kontrolor kvalitete.

POGLEJ VEČ
NOVO!! PNEVMATSKI KOVIČNIKI ZA SLEPE KOVICE

NOVO!! PNEVMATSKI KOVIČNIKI ZA SLEPE KOVICE

27.05.2022

Predstavljamo vam novo generacijo pnevmatskih kovičnikov podjetja Titgemeyer.

POGLEJ VEČ
Zapisnik o žrebanju nagradne igre MIS

Zapisnik o žrebanju nagradne igre MIS

11.04.2022

Na povezavi si lahko ogledate zapisnik o žrebanju nagradne igre MIS Celje 2022.

POGLEJ VEČ
Mednardodni industrijski sejem v Celju od 5.4 do 8.4.2022

Mednardodni industrijski sejem v Celju od 5.4 do 8.4.2022

14.03.2022

Vabimo vas, da nas obiščete na mednarodnem industrijskem sejmu v Celju, v času od 5. do 8. aprila 2022. Našli nas boste v dvorani L1 na razstavnem prostoru št. 36.

POGLEJ VEČ
Samozaporni vijaki - Lockbolts

Samozaporni vijaki - Lockbolts

16.02.2022

Samozaporni vijaki ali Lockbolts so dvodelni vijaki, ki so sestavljeni iz kovinskega zatiča in obroča. Ob montaži se s posebnim orodjem pritrdi obroč na zatič.

POGLEJ VEČ
TU-VAL ima nov predstavitveni katalog!

TU-VAL ima nov predstavitveni katalog!

15.02.2022

Predstavljamo vam nov TU-VAL prodajni katalog. V njem boste našli splošne informacije in uspešne zgodbe, ki smo jih ustvarili skupaj s partnerji.

POGLEJ VEČ
Jubilejno priznanje ob 30. letnici delovanja

Jubilejno priznanje ob 30. letnici delovanja

26.01.2022

Ob koncu leta smo s strani Gospodarske zbornice Slovenije prejeli priznanje za 30 let uspešnega delovanja.

POGLEJ VEČ
Pritrdilna tehnika - široka ponudba, hitra dostava

Pritrdilna tehnika - široka ponudba, hitra dostava

11.01.2022

Dobrodošli v letu 2022, ekipa TU-VAL vam želi veliko uspeha in zdravja.
Na poti k uspehu vam želimo stati ob strani s široko ponudbo pritrdilne tehnike.

POGLEJ VEČ
Ugodna decembrska ponudba

Ugodna decembrska ponudba

06.12.2021

Za uspešnega leta 2021 smo pripravili posebno decembrsko ponudbo

POGLEJ VEČ
Odprodaja vijačnega materiala

Odprodaja vijačnega materiala

03.11.2021

Preverite aktualno zalogo vijačnega materiala po ugodnih cenah.

POGLEJ VEČ
Pripravne enote

Pripravne enote

31.08.2021

Pripravne enote so nepogrešljiv dodatek za regulacijo, filtracijo in naoljevanje komprimiranega zraka.

POGLEJ VEČ
Cilindri za potopne vinifikatorje

Cilindri za potopne vinifikatorje

20.08.2021

V podjetju TU-VAL smo razvili posebno linijo cilindrov za potopne vinifikatorje, ki se uporabljajo pri proizvodnji vina.

POGLEJ VEČ
Reducirni ventili in ostala oprema za avtogeno varjenje

Reducirni ventili in ostala oprema za avtogeno varjenje

06.08.2021

Reducirni venitli za tehnične pline na zalogi v Tu-val.

POGLEJ VEČ
Cevi za avtogeno varjenje

Cevi za avtogeno varjenje

15.06.2021

Cevi za avtogeno varjenje iz kakovostnih materialov so izrednega pomena za brezhibno in varno izvajanje plamenskega varjenja in rezanja.

POGLEJ VEČ
Brezbatični - rodless cilindri

Brezbatični - rodless cilindri

04.06.2021

Brezbatični cilindri odlične kakovosti in hitrimi dobavnimi roki? Nič lažjega s podjetjem TU-VAL.

POGLEJ VEČ
Osna varovala - starlock

Osna varovala - starlock

27.05.2021

Osna varovala - Starlock – enostavna, varna in stroškovno učinkovita rešitev za trajno aksialno pritrditev. Uporablja se na gladkih oseh, ceveh, zatičih, vijakih…

POGLEJ VEČ
Pnevmatsko orodje za kovičenje slepih matic RL 50AS

Pnevmatsko orodje za kovičenje slepih matic RL 50AS

20.05.2021

Predstavljamo vam pnevmatsko orodje za kovičenje slepih matic RL 50AS.

POGLEJ VEČ
Izobraževanje v okviru operacije E-POSLOVANJE 2019-2022

Izobraževanje v okviru operacije E-POSLOVANJE 2019-2022

28.08.2020

V TU-VAL d.o.o. smo v okviru operacije »Vzpostavitev in nadgradnja e-poslovanja za tuje trge v podjetju TU-VAL d.o.o.« opravili usposabljanja, ki jih delno sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj, z javnim razpisom Javni razpis za vzpostavitev ali nadgradnjo elektronskega poslovanja v MSP v obdobju 2019-2022 »E-POSLOVANJE 2019-2022«.

POGLEJ VEČ
Slikanica Luka gleda v nebo

Slikanica Luka gleda v nebo

12.12.2019

Naše podjetje je letošnje leto izdalo in založilo slikanico z naslovom "Luka gleda v nebo". Avtor besedila je Anton Oven, čudovite ilustracije, pa je ustvarila akademska slikarka mag. Lucija Stramec.

POGLEJ VEČ
TU-VAL ZAŠČITENA ZNAMKA

TU-VAL ZAŠČITENA ZNAMKA

13.08.2019

Z veseljem sporočamo, da je znamka TU-VAL, postala zaščitena blagovna znamka. S tem dokazujemo, da smo zaupanja vredno podjetje, ki proizvaja kvalitetne izdelke.

POGLEJ VEČ
TU-VAL DAN 2019

TU-VAL DAN 2019

16.05.2019

Vabljeni na 2. TU-VAL dan odprtih vrat, ki bo 28.05.2019.

Organiziramo 2. TU-VAL dan odprtih vrat, kjer vam bomo v prijetnem vzdušju predstavili novosti na programih pritrdilne tehnike, varjenja in industrijske pnevmatike.

POGLEJ VEČ
Himna TU-VAL predstavljena na Zlati niti!

Himna TU-VAL predstavljena na Zlati niti!

29.03.2019

Decembra je izšla TU-VAL himna, ki je bila med zaposlenimi dobro sprejeta. Odločili smo se, da jo predstavimo širši javnosti in se prijavili na razpis Zlata praksa, ki je potekala v okviru Zlate niti.

POGLEJ VEČ
Industrijski sejem - Celje 2019

Industrijski sejem - Celje 2019

22.03.2019

Vabimo vas, da nas obiščete na Industrijskem sejmu v Celju.

Predstavili vam bomo naš standardni prodajni program varjenja, pritrdilne tehnike in industrijske pnevmatike.

POGLEJ VEČ
Srečno leto 2019

Srečno leto 2019

20.12.2018

Ob koncu leta, bi se vam radi zahvalili za sodelovanje. Veseli nas, da smo skupaj uspešno izvedli kar nekaj projektov. Veliko skupnega sodelovanja in uspehov ter seveda zdravja in veselja Vam želimo tudi v 2019!

Srečno!

POGLEJ VEČ
Obiskal nas je Dedek Mraz!

Obiskal nas je Dedek Mraz!

17.12.2018

Naše najmlajše je obiskal Dedek Mraz. S svojim pomočnikom palčkom, sta v spremljavi kitare zapela nekaj pesmic, pomagali so jima tudi otroci.
Seveda so se otroci najbolj razveselili daril in prav vsak izmed njih, se je lepo zahvalil za podarjeno pozornost.

POGLEJ VEČ
Donacija družini Dovžan iz Tržiča

Donacija družini Dovžan iz Tržiča

29.11.2018

Obveščamo Vas, da smo sredstva , ki so bila namenjena za novoletno obdaritev poslovnih partnerjev namenili družini Dovžan, ki jim je v neurju v okolici Tržiča pobesnela voda odnesla dom. Rešili so si gola življenja, ostali pa brez vsega in jim je vsaka pomoč dobrodošla.

POGLEJ VEČ
TU-VAL d.o.o. med najhitreje rastočimi podjetji!

TU-VAL d.o.o. med najhitreje rastočimi podjetji!

14.11.2018

AJPES je iz javno objavljenih letnih poročil gospodarskih družb in samostojnih podjetnikov, v skladu z metodologijo Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo, tudi letos pripravil seznam hitro rastočih podjetij za obdobje 2013-2017. AJPES

POGLEJ VEČ
AKCIJA NOVEMBER!

AKCIJA NOVEMBER!

02.11.2018

Potrebujete nove pnevmatske cevi ali cevi za varjenje? Potem smo pravi naslov za vas.

POGLEJ VEČ
TU-VAL DAN 2018

TU-VAL DAN 2018

21.09.2018

Hvala vsem, ki ste nas obiskali na TU-VAL dnevu odprtih vrat 2018!
Veseli nas, da ste našli čas in nas obiskali v naših novih prostorih.

POGLEJ VEČ
Poslovni prostori za oddajo v Domžalah 11 €/m2/mesec + stroški

Poslovni prostori za oddajo v Domžalah 11 €/m2/mesec + stroški

20.09.2018

Dolgoročno oddamo poslovne prostore v prvem nadstropju z dvigalom v novejši poslovni stavbi zgrajeni leta 2004 na naslovu Breznikova ulica 26 Domžalah.

POGLEJ VEČ
Industrijski sejem - Celje 2017

Industrijski sejem - Celje 2017

10.02.2017

Vabimo vas na ogled novosti iz našega programa, ki jih bomo predstavili na Industrijskem sejmu v Celju. 

POGLEJ VEČ
Sejem Terotech - priznanje

Sejem Terotech - priznanje

15.04.2016

Podjetje Tu-val d.o.o. je svoj širok program rešitev za vzdrževanje predstavilo na sejmu Terotech-Vzdrževanje v Celju.

POGLEJ VEČ
TU-VAL d.o.o. - med najhitreje rastočimi podjetji

TU-VAL d.o.o. - med najhitreje rastočimi podjetji

04.04.2016

Podjetje se je s svojim program iskanja rešitev na področju fluidne tehnike, s posebnim poudarkom na industrijski pnevmatiki ter pritrdilni tehniki in varjenju uvrstilo med najhitreje rastoča podjetja v Sloveniji in s tem prejelo še eno priznanje za svoje motivirane zaposlene, zanesljive dobavitelje in zveste stranke.

POGLEJ VEČ
Nagrada - najboljši zaposlovalec 2015 za TU-VAL d.o.o.

Nagrada - najboljši zaposlovalec 2015 za TU-VAL d.o.o.

24.03.2016

Ekipa podjetja TU-VAL d.o.o. je na izboru najboljšega zaposlovalca (Vir: Dnevnik) v kategoriji malih podjetij zmagala in prejela novo priznanje.

POGLEJ VEČ
Srečno leto 2016

Srečno leto 2016

16.12.2015

Najlepša hvala, da ste nam omogočili, da smo se v letu 2015 naučili veliko novih stvari, da ste nam zaupali svoje izzive in smo jih lahko reševali skupaj. Veliko skupnega sodelovanja in uspehov ter seveda zdravja in veselja Vam želimo tudi v 2016!

POGLEJ VEČ
Donacija v boju proti raku

Donacija v boju proti raku

15.01.2015

Podjetje Tu-val je letošnji običajni proračun za novoletna darila (majice, kape, svinčniki...) namenilo dvema raziskovalnima centroma, ki poizkušata najti nove poti v boju proti raku oz. kako živeti z njim.

POGLEJ VEČ
Srečno 2015

Srečno 2015

23.12.2014

V letu 2015 Vam želimo veliko zdravja, veselja in veliko poslovnih zmag.

POGLEJ VEČ
Terotech 2014 NAGRADA za TU-VAL d.o.o.

Terotech 2014 NAGRADA za TU-VAL d.o.o.

26.05.2014

Na tokratnem 16. TEROTECH sejmu smo bili skupaj z rešitvami naših dobaviteljev ponovno nagrajeni.
Nagrada je rezultat naše skrbnosti pri zagotvaljanju energetsko varčnejših rešitev, ki na dolgi rok tudi bistveno znižajo stroške naših kupcev.

POGLEJ VEČ
Sejem Terotech - Vzdrževanje 2014 20.05. - 23.05.

Sejem Terotech - Vzdrževanje 2014 20.05. - 23.05.

25.05.2014

Najlepša hvala za Vaš obisk na naši stojnici na sejmu 16. TEROTECH .
Predstavili smo novosti iz našega programa, pomembne za vzdrževalce: slepe kovice, slepe matice, pnevmatske priključke, razvodnike, cilindre, vse za varjenje.

POGLEJ VEČ
Sejem MOS 2013 11.09. - 17.09.

Sejem MOS 2013 11.09. - 17.09.

25.09.2013

Najlepša hvala za Vaš obisk na naši stojnici na sejmu 46. MOS .
Ogledali ste si lahko celoten program: slepe kovice, slepe matice, pnevmatski priključki, razvodniki, cilindri, vse za varjenje.

POGLEJ VEČ
Sejem MOS 2012 12.09. - 18.09.

Sejem MOS 2012 12.09. - 18.09.

25.09.2012

V podjetju Tu-val d.o.o smo izredno zadovoljni z vašim obiskom na naši stojnici na letošnjem sejmu 45. MOS .
Tudi tokrat smo predstavili številne novosti z naših standardnih področij: vijačni material, industrijska pnevmatika in varjenje.

POGLEJ VEČ
Splošni prodajni pogoji

Splošni prodajni pogoji

18.01.2012

V podjetju Tuval d.o.o. smo prenovili naše prodajne pogoje in jih uskladili s trenutno veljavno zakonodajo in našo poslovno prakso.

POGLEJ VEČ
Akcija - prenosni varilni aparat CEMONT COLT 130 - inverter.

Akcija - prenosni varilni aparat CEMONT COLT 130 - inverter.

17.01.2012

V mesecih januar-februar 2012 smo za Vas pripravili izredno ugodno ponudbo najbolj prodajanih varilnih inverterjev.

POGLEJ VEČ
SREČNO 2012

SREČNO 2012

31.12.2011

Vesele praznike in veliko uspeha v letu 2012.
V minulem letu smo nadaljevali proces prilagajanja na nove razmere na trgu, tako z notranjo reorganizacijo, s katero smo dosegli učinkovitejši in bolj kakovosten servis za naše stranke, kot tudi s širjenjem našega prodajnega programa in s tem trgov v smer učinkovitejše, okolju prijazne proizvodnje in zahtevnejših aplikacij.

POGLEJ VEČ
Sejem MOS 2011 07.09. - 14.09.

Sejem MOS 2011 07.09. - 14.09.

25.09.2011

V podjetju Tu-val d.o.o se Vam zahvaljujemo za obisk na naši stojnici na 44. MOS .
Tokrat smo poleg standardnih programov kovičenja, varjenja in avtomatizacije predstavili tudi tri dopolnilna področja.

POGLEJ VEČ
Zastopstvo za podjetje Co-ax - elektromagnetni ventili

Zastopstvo za podjetje Co-ax - elektromagnetni ventili

10.06.2011

Podjetje TU-VAL d.o.o. je zastopnik podjetja Co-ax za področja bivše Jugoslavije. Tehnološko nekoliko drugače zasnovani elektromagnetni ventili imajo številne prednosti pred klasičnimi elektromagnetnimi ventili.

POGLEJ VEČ
Partnerstvo, na katerega se lahko zanesemo

Partnerstvo, na katerega se lahko zanesemo

11.05.2011

20 let podjetniške zgodovine Tu-vala sovpada istočasno s skoraj 20 letom dobrega in zanesljivega sodelovanja med skupino Titgemeyer iz severnonemškega Osnabrucka.

POGLEJ VEČ
NAJUGODNEJŠA AKCIJA ZA NAŠE HITRE KUPCE

NAJUGODNEJŠA AKCIJA ZA NAŠE HITRE KUPCE

05.05.2011

Ob svoji 20-letnici podjetje namenja najhitrejšim 20-tim kupcem 20% rabat na naslednje artikle:
- 20 garnitur za avtogeno varjenje KG 20; vključuje (držalo, ventil kisik, ventil acetilen, rezalnik, gorilniki, dvojna cev, kovinski kovček)
- 20 varilnih inverterjev Colt 130
...

POGLEJ VEČ
Sejem MOS 2010 08.09. - 15.09.

Sejem MOS 2010 08.09. - 15.09.

20.09.2010

Podjetje Tu-val d.o.o se Vam zahvaljuje za obisk na sejmu 43. MOS .
Hvala, da ste pripomogli k izredno pozitivnemu sejmu, kjer ste lahko spoznali najnovejše rešitve na področju kovičenja, avtomatizacije in varjenja.

POGLEJ VEČ
Obvestilo kupcem blaga manjših vrednosti

Obvestilo kupcem blaga manjših vrednosti

02.09.2010

Sporočamo Vam, da bomo od 01.09.2010 naprej vsem občasnim kupcem, ki pri nas nabavljajo blago v vrednosti do 60,00 evrov brez DDV zaračunavali 15,00 evrov obdelovalnih stroškov, v kupčevo breme gredo tudi stroški poštnine, blago pa bomo pošiljali po povzetju.

POGLEJ VEČ
Sejem Varjenje in rezanje, Terotech - vzdržavanje Celje

Sejem Varjenje in rezanje, Terotech - vzdržavanje Celje

31.05.2010

Podjetje Tu-val d.o.o je tudi na sejemu Varjenje in rezanje ter Terotech - vzdrževanje prejelo nagrado za posebne dosežke, ki samo potrjujejo ustrezno usmerjenost podjetja k ponudbi najustreznejših rešitev s področij slepih kovic; slepih matic, industrijske pnevmatike, avtomatizacije in seveda varjenja in rezanja za naše partnerje.

POGLEJ VEČ
Akcija - komplet propanske opreme za krovce in kleparje

Akcija - komplet propanske opreme za krovce in kleparje

01.03.2010

V mesecu marcu smo za Vas pripravili izredno ugodno ponudbo kvalitetne opreme za propansko avtogeno varjenje.

POGLEJ VEČ
SREČNO V LETU 2010

SREČNO V LETU 2010

23.12.2009

Ekipa TU-VALa skupaj s svojimi partnerji:
Titgemeyer GmbH
Parker Hannifin
Legris
Rectus
Kayser Werk Gmbh
Air Liquide
Cemont
Coax Mueller
Vam želi srečno in uspešno leto 2010!

POGLEJ VEČ
NAGRADA MESTNE OBČINE CELJE

NAGRADA MESTNE OBČINE CELJE

22.09.2009

V okviru predstavitve naših proizvodov na MOS 2009, je podjetje TU-VAL d.o.o. prejelo nagrado za proizvodnjo in uspešno trženje pnevmatskega cilindra brez batnice.

POGLEJ VEČ
Mednarodni obrtni sejem MOS 2009 Celje

Mednarodni obrtni sejem MOS 2009 Celje

20.09.2009

Tudi v letu 2009 smo predstavili novosti iz našega programa na sejmu MOS v Celju in tako našim parnterjem ponudili možnost, da kvaliteto nekaterih proizvodov (orodja za kovičenje kovic, varilne aparate, cilinder brez batnice) iz našega prodajnega programa tudi sami preizkusijo.

POGLEJ VEČ
Akcija - komplet varilne opreme

Akcija - komplet varilne opreme

20.07.2009

Ob visokem jubileju našega partnerja KAYSER-Werk, ki praznuje 80 let svoje tradicije smo pripravili izredno akcijo kompletne opreme za avtogeno oz. plamensko varjenje.

POGLEJ VEČ
Pnevmatska orodja za kovičenje

Pnevmatska orodja za kovičenje

03.02.2009

Profesionalna pnevmatska in ročna orodja za kovičenje.
- Kovičenje slepih kovic
- Kovičenje slepih matic

POGLEJ VEČ
MATKO in KOVKO

MATKO in KOVKO

20.11.2008

V skladu z našo predanostjo slovenskemu trgu ponuditi najnovejše rešitve na področju slepega kovičenja Vam predstavljamo novost - nastavki za baterijske vrtavke - Kovko in Matko.

POGLEJ VEČ
Zagon proizvodnje brezbatničnih cilindrov

Zagon proizvodnje brezbatničnih cilindrov

01.11.2008

V sodelovanju s Parker Hannifin KV Division smo zagnali montažno linijo za brezbatnične cilindre.
Cilindri narejeni v Tu-valu se bodo dobavljali celotnemu evropskemu trgu.

POGLEJ VEČ
Uspešna predstavitev na sejmu MOS 2008

Uspešna predstavitev na sejmu MOS 2008

27.09.2008

Podjetje Tuval d.o.o. se je še enkrat več zelo uspešno predstavilo na sejmu MOS in dokazalo, da je zaupanja vreden partner.

POGLEJ VEČ